Izjava o odgovornosti za vsebine

Omejitev odgovornosti

Obiskovalci spletne strani cankar.si uporabljajo vsebine in aplikacije izključno na lastno odgovornost. Lastnik cankar.si strani ni odgovoren za škodo, ki bi nastala zaradi uporabe informacij s te strani.

Avtorske pravice

Vse vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletne strani je dovoljeno reproducirati in distribuirati pod pogojem, da se navede vir v obliki aktivne povezave do vsebin z naslovom "vir: cankar.si". Vsebin na spletni strani ni dovoljeno uporabljati za komercialne namene brez predhodnega pisnega soglasja.

Varstvo osebnih podatkov

cankar.si varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, ki mu jih ti posredujejo pri uporabi obrazca za kontakt. Osebne podatke se uporablja izključno za namen odgovora na poslano sporočilo.

Povezave na zunanje strani

Na strani so objavljene povezave, ki kažejo na spletne strani tretjih oseb. Na delovanje teh strani in na njihovo vsebino lastnik cankar.si ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih informacij in vsebin. Objava povezav na ali omemba komercialnih proizvodov, zaščitenih blagovnih znamk, proizvajalcev in podobnega ne pomeni, da lastnik cankar.si promovira ali izpostavlja posamezen izdelek, blagovno znamko, proizvajalca itd

Piškotki

Spletna stran uporablja besedilne datoteke ("piškotke"), ki jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki interneta dostopajo do spletne strani in ki so namenjene prepoznavanju teh naprav. Spletna stran uporablja piškotke z namenom zbiranja podatkov o njeni uporabi za izboljšanje uporabniške izkušnje. Shranjevanja piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik in lahko njihovo shranjevanje omeji ali onemogoči.

Seznam piškotkov

Ime piškotka Veljavnost [sekund] Namembnost
cankar-si-[ID SEJE] 1800 uporablja se za splošne funkcionalnosti strani (izbira jezika, itd ...)
Analiza obiskanosti strani (podatki se ne delijo s tretjimi osebami)
_ga 63072000 razlikovanje med uporabniki
_gid 86400 razlikovanje med uporabniki
_gat 60 za omejevanje zahtevkov

Oblikovanje strani

Uporabljene so teme za platformo Grav